Dinna Beauty Shop
@dinnalegacy

ID: 1257013695

☎ ws: +6013-2720419
✉ dinna.snm.ent@gmail.com
📦 Ready stock & Free postage
😘 Dinna Snm Enterprise (002264580x)
⬇⬇⬇ click link bwh for whtsapp ⬇⬇⬇

Dinna Beauty Shop (@dinnalegacy) Medias

Dinna Beauty Shop (@dinnalegacy) Instagram photo 2017-05-26 04:51:18

26 May 04:51:18
9 daripada 10 orang masih tidak percaya 2 biji tablet vitamin mampu menjadi penawar rabun. . Betul ke makan vitamin boleh hilangkan rabun? Lihat apa kata Pak Cik Zainal... . https://wasap.my/60132720419 . . . " Memang ajaib! pakcik mula mula mmg tak percaye.. anak pakcik kata makan vitamin je boleh baik rabun ? Tak logik langsung. Dah bertahun pakcik rabun, boleh anak pakcik kata makan vitamin terus hilang rabun.huhhhh...... Ingat budak-budak ke suruh makan vitamin ! Tapi sebab pikirkan anak, yelahhh mungkin dia kesiankan pakcik, dia tengok nak memandu pon payah, masuk ladang lepas subuh pon kena pakai spec mata, kadang kadang tu berkabus habis spec mata..Sebenarnye dulu pernah berlanggar sebab tak nampak jalan. Pak cik cuba jugalah makan vitamin yg rasa oren ni. Lepas 2 minggu anak pakcik bawak pergi check mata,terkejut pakcik power spec dah turun. Patutlah baru baru ni dah rase selesa nak membaca, nak memandu. Tak sangka pulak pakcik. Terima kasih lah pada anak anak pakcik bagi produk ni" ~Pak Cik Zainal 61 tahun - Peneroka . . Bertahun pakai spek mata, tak sangka ada PENAWAR-nya. Rupanya ada ubat untuk rabun ni. Pakai spec mata hanya untuk bantu anda melihat bukan merawat . Sebab tu setiap tahun power mesti bertambah, kan? . sekarang ANDA boleh ucapkan SELAMAT TINGGAL kepada CERMIN MATA ! . Bayangkan kalau hidup anda tanpa SPEC MATA.. *Jimat Duit - Tak perlu bazir duit semata-mata nak tambah power spec.. *Mudah - Mudah nak baca buku. sebelum ni tatap buku macam nak cium je buku tu. smile emoticon - Nak tengok wayang 3D pon dah selesa. tak perlu pakai spec berlapis. - Kalau bab bersukan pulak dah tak leceh nak pakai spec. takut pecah. - Drive malam pon senang, mata dah cerah. - Perempuan yg bertudung pon senang nak maintain tudung tu, kalau pakai spec mesti tudung akan kembang tepi.kan? Dah tak cantik. . . Jangan Lepaskan Peluang ini untuk MERAWAT RABUN ANDA ! Untuk maklumat lebih detail tentang kelebihan dan tahap keberkesanan Eye s Care Candy boleh terus whatsapp akak SEKARANG ! Whatsapp akak Nana ke +6013-2720419 @ https://wasap.my/60132720419 . p/s : Sekarang ni akak dah repeat order sebab stock pertama dah terjual 2200 kotak. Untuk stock kedua ni pon

Dinna Beauty Shop (@dinnalegacy) Instagram photo 2017-05-26 04:50:47

26 May 04:50:47
* [TIADA LAGI RAMBUT JARANG] * PM/Whatsapp: +6013-2720419 @ Nk order meh klik sini http://www.wasap.my/60132720419 Rambut anda jarang? nipis? botak di tengah? botak di depan? Jangan habiskan ribuan ringgit. Biar CABOKI bantu! CABOKI adalah produk rambut yang mudah digunakan, penyelesaian yang sangat berkesan untuk masalah rambut nipis. Hanya perlu taburkan ke kawasan yang terjejas KEHEBATAN CABOKI: √ Penampilan seperti rambut semulajadi √ Tahan lebih lama dan tidak terjejas oleh angin atau hujan √ Nampak kemas dan bersih √ Boleh digunakan pada scalps sensitif √ Selamat untuk rambut - tidak perlu menggunakan gam √ Ikatan Rambut lebih kuat & lebih lama Tidak percaya? Anda pasti kagum selepas menonton video ini > Tamatkan mimpi ngeri anda ! Kembalikan keyakinan diri! Caboki dapat menyelesaikan masalah anda hanya dalam 1 minit sahaja. Instant hair caboki WHATSAPP KAMI DI +6013-2720419 @ Nk order meh klik sini http://www.wasap.my/60132720419

Dinna Beauty Shop (@dinnalegacy) Instagram photo 2017-05-26 04:50:04

26 May 04:50:04
Seminggu macam ni, sebulan macam mana? Jom siapkan sebelum raya 😁 apa tunggu lagi, Cuba klik link ni.. akan terus masuk whatsap saya. ANDA JIMAT MASA TANPA PERLU SAVE NO EYRA ☺ https://wasap.my/60132720419/KILO-UP

Dinna Beauty Shop (@dinnalegacy) Instagram photo 2017-05-23 19:19:20

23 May 19:19:20
Seminggu macam ni, sebulan macam mana? Jom siapkan sebelum raya 😁 apa tunggu lagi, Cuba klik link ni.. akan terus masuk whatsap saya. ANDA JIMAT MASA TANPA PERLU SAVE NO EYRA ☺ https://wasap.my/60132720419/KILO-UP

Dinna Beauty Shop (@dinnalegacy) Instagram photo 2017-05-19 09:03:37

19 May 09:03:37
"She BELIEVED in me when people rejected me" Nampak tuuuu. Sdg kan Rasullullah pun diuji inikan kita. So guys amik je ujian tu sbgai matters tht makes u stronger in wht u do. Haa! jgn lupa berselawat bnyk. Selawat kan sifatnya penyejuk =D #staypositive #lovewhatyouhave #spreadthelove #selawat

Dinna Beauty Shop (@dinnalegacy) Instagram photo 2017-05-09 15:43:54

09 May 15:43:54
#kiloup #weightgain #berat #naikberatbadan #badan #murmur #murah #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpakaikauyangpanas #akuyangpostkauyangpanas #senyum #manis #aumm Nk order meh klik sini http://www.wasap.my/60132720419

Dinna Beauty Shop (@dinnalegacy) Instagram photo 2017-05-09 15:42:39

09 May 15:42:39
#kiloup #weightgain #berat #naikberatbadan #badan #murmur #murah #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpakaikauyangpanas #akuyangpostkauyangpanas #senyum #manis #aumm Nk order meh klik sini http://www.wasap.my/60132720419