duniakapcai Medialar

Instagram photo 2017-11-24 08:33:21

24 November 08:33:21
Onar Betul Depani 😂 #lajusikit #sukanpermotoran #sukanduaroda #familiaridergroup #kapcaimalaya #duniakapcai #mystylemyrule #idolamalaya_ #motorkapcai_1 #hobikamimahal #kapcaiwengweng #jenterakita #kami❌ramai #ridermalaya #bikelife #likeforlike #motorkapcai_1 #46racing_ #yamaha #pecintaduaroda #empayarduaroda #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kapcaimalaya #matmotogathering #koleksi_dunia_dua_roda #kapcaisado #kamixramai #ridehardorgohome #matmotorepost #emf2017 #46racing_ #koleksi_dunia_dua_roda #kapcaisado #ymtt

Instagram photo 2017-11-23 13:05:55

23 November 13:05:55
1 ja nasihat sy kpd mat2 moto.. Nk cari awek, carilah yg low profile & sanggup terima kita seadanya.. Walaupun cuma ada kapcai, tp sanggup ke hulu & ke hilir teman kita.. Jgn cari yg hot / vogue sngt, tkut nnt bila jmpa abam kreta honda dia blah cmtu ja tinggal kita.. Hahaha 😂 #minahmoto #penang #motorshow #kapcaimalaya #kapcaisado #duniakapcai #kapcaiwengweng #motorkapcai_1 #motorkapcaihouse_ #motorkapcai_official #sukanpermotoran #sukanduaroda #jenterapejuang #jenterapadu #jenterakita #jentera_duaroda #135lcunited #modifiedofficial #modifiedkilat

Instagram photo 2017-11-23 06:35:13

23 November 06:35:13
Bagi aku @_hakakhanaa1 paling humble & cool masa terjumpa kat #megagathering125zr pon duduk kat tepi jer macam org biasa.Bukannya terkinjal-ii joget kat depan org lepas tu org rakam terus jadi famous.1 jer nak cakap,kalau famous sebab org suka tngok kita joget seksi tak guna jugak.Hihihi chaww 😂 #lc135 #laici135 #setsetlaicikuning #x1r #kapcaisado #kapcaimalaya #jenterapejuang #kronilc135 #jenterapadu #jenterakita #familiarridergroup #matmoto #kapcaiwengweng #duniakapcai #peacejanganturun #owner❌kurus #kami❌ramai #wilayahpermotoran #ridewithpride

Instagram photo 2017-11-23 05:28:10

23 November 05:28:10
Tq support product @jangandekat . . Side mirror stand 360° Bike owner : @_zckz . . #standactioncamera #sidemirrorstand #standgopro #stand360 #jangandekat #helenaracing #kakymotor #jentera_duaroda #jenterapejuang #pelesitrayau #peminataraishoei #kapcaimalaya #kapcaisado #jentera_kapcai1 #jenterakita #kapcaikuantan #kapcaimalaya #duniakapcai #peminat125zrmalaysians_ #wilayahpermotoran #sukanpermotoran #flyorstayhome #peacejanganturun #highwaykapcai #kronirempit #sistorare #kapcaipejuang_ #kroniskala #rempitxjahat #serlahkankehebatan

Instagram photo 2017-11-23 05:24:15

23 November 05:24:15
Tq support product @jangandekat . . Side mirror stand 360° . . P/s : owner sila muncul utk tag #standactioncamera #sidemirrorstand #standgopro #stand360 #jangandekat #helenaracing #kakymotor #jentera_duaroda #jenterapejuang #pelesitrayau #peminataraishoei #kapcaimalaya #kapcaisado #jentera_kapcai1 #jenterakita #kapcaikuantan #kapcaimalaya #duniakapcai #peminat125zrmalaysians_ #wilayahpermotoran #sukanpermotoran #flyorstayhome #peacejanganturun #highwaykapcai #kronirempit #sistorare #kapcaipejuang_ #kroniskala #rempitxjahat #serlahkankehebatan