gucci Medialar

Instagram photo 2017-07-24 01:35:42

24 July 01:35:42
MURAH Bestkan spray sikit jer tapi dah rasa bau mahal tu.. 😍😍❤️❤️. Orang lain tak tahu pun kita beli dengan harga cukup murah ‼️ Kalo boleh nak bagi semua rakyat MALAYSIA bau perfumes yang dikatakan MAHAL ni... Insyaalah memang nak bantu ramai orang berwangi wangian dengan bau mahal dengan harga budget 😍😍😁👍👍
#dexandra #wangianmampumilik #bombshell #sayajualperfume #gucci #forher #forhim #present #birthdaypresent #hadiahharijadi #ladymillion #zahrainspired WhatsApp - Hidayah 011 1019 6162 Hidayah 011 1019 6162😗

Instagram photo 2017-07-24 01:35:38

24 July 01:35:38
#sport #me #girl #woman #style #fashion #streetstyle_in_baku #chic #jeans #lady #fashionblogger #fashiongirl #instastyle #chanel #gucci #perfect #baku #instagood #instagirl #aztagram #followme #like4like #hair #aztagram #jewelry #instagram #blogger #istanbul #moda #guzellik #giyim

Instagram photo 2017-07-24 01:35:30

24 July 01:35:30
🌸 PreOrder (PO)
#BAJUDIAN 🌸 Nama Barang: Bowie Top 🌸 Bahan: Supernova 🌸 Harga: (Tingkat kemiripan gambar 85-95%, gambar hasil dari pabrik) 🌸 sistem PO, DP (uang muka) 50% dari hasil totalan 🌸 DISKON KHUSUS Pakaian, AMBIL 2PCS DISKON 10RIBU/PCS Order melalui: Line : dtyarash WA: 081370235294 #monday #lights #bajumedan #gucci #zara #miniso #kulotmurah #clothes #segiempatwolfismotif #bajumuslimmurah #gamisgrosir #everybody #all #instagram #instalike #like #like4like #followme #follow4follow #woman #ladies #pataya #bajuhijabmurah #medanolshop #tunikmurah #gamismurah #day #hotd #kaftanmurah

Instagram photo 2017-07-24 01:35:25

24 July 01:35:25
📦สินค้าพร้อมส่ง 👜งานดีที่สุด คัดเกรดทุกใบ ⛔️ไม่ต้องกลัวโดนโกง ⛔️IGเจ้าของร้าน @chumpoopraw ⛔️ร้านเดียวกับ @chumpooprawshop 📲Line: @vmc5448p(มี@ด้วยคับ) 📲Line: patnutchadeach 📸ถ่ายจากสินค้าจริง 👞ขายตรงตามเกรด ไม่มั่วเกรด 🚚ส่ง EMS ทุกวัน . . #gucci
#guccibag #chanel #chanelboy #lv #prada #celine #ysl #valentino #hermes #mcm #fendi #dior #balenciaga #goyard #baobao #tr15 #ขาย #พร้อมส่งจ้า #ตามหา #เสื้อกันหนาว #fujixa2 #xa2 #sbn #yeezy #sneakers

Instagram photo 2017-07-24 01:35:18

24 July 01:35:18
📦สินค้าพร้อมส่ง 👜งานดีที่สุด คัดเกรดทุกใบ ⛔️ไม่ต้องกลัวโดนโกง ⛔️IGเจ้าของร้าน @chumpoopraw ⛔️ร้านเดียวกับ @chumpooprawshop 📲Line: @vmc5448p(มี@ด้วยคับ) 📲Line: patnutchadeach 📸ถ่ายจากสินค้าจริง 👞ขายตรงตามเกรด ไม่มั่วเกรด 🚚ส่ง EMS ทุกวัน . . #gucci #guccibag #chanel #chanelboy #lv #prada #celine #ysl #valentino #hermes #mcm #fendi #dior #balenciaga #goyard #baobao #tr15 #ขาย #พร้อมส่งจ้า #ตามหา #เสื้อกันหนาว #fujixa2 #xa2 #sbn #yeezy #sneakers