reppost Medialar

Instagram photo 2017-09-20 12:29:59

20 September 12:29:59
#reppost
#oreschabot #asistenti #virtual #ipari #ne #Shqiperi🚩🚩 Shpikja më e fundit e teknologjisë,dalin në shitje “Syzet dembele” Në fund të një jave të lodhshme, pasi ktheheni në shtëpi ju mund të lexoni një libër duke parë njëkohësisht edhe televizor. E cuditshme , por e vërtetë. Dhe këtë gjë i a u mundësojnë syzet e reja të quajtura Syzet dembele . Këto syze ju lejojnë që të shikoni televizor pa i drejtuar fare sytë nga ekrani. Syzet dembele , të cilat kushtojnë rreth 12 euro, funksionojnë me anë të pasqyrave që kanë të instaluara, Këto të fundit përthithin nga pozicione të ndryshme dritën e ekranit të televizorit, dhe pastaj e përcjellin në sytë e personit që mban veshur këto syza. Syzat mund të përthyhen në kënde të ndryshme,(45 apo 90 gradë) në varësi të pozicionit, duke ju lejuar të shikoni atë që dëshironi.