The wedding story teller
@tied.the.knot

ID: 1331878234

Be Weird. It is awesome
Based in Shah Alam, Sgor
017.2553514/017.6167551
hello.tiedtheknot@gmail. com
(Prefer meet & deal)

The wedding story teller (@tied.the.knot) Medias

The wedding story teller (@tied.the.knot) Instagram photo 2017-07-18 07:47:38

18 July 07:47:38
Saya tengok kucing pun dah buat hati saya gembira, apa tah lagi hari2 tengok awak. Post Wedding David & Ifa Photo by @xapitfx OP : @tied.the.knot #wedding #weddingphotography #weddingphotographer #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotography #malayweddingphotographer #malaysia #bride #groom #tiedtheknot #tiedtheknotsignature #travelknotice #beweirditisawesome

The wedding story teller (@tied.the.knot) Instagram photo 2017-07-09 23:26:44

09 July 23:26:44
" Sebelum kahwin selalu buat aktiviti panjat wall ni sesama. Lepas kahwin ni kena selalu panjatkan doa untuk kekal bahagia sesama"😘 . . Wedding of Syaza + Iqmal OP @tied.the.knot OV @abewstudio Imaged by @kotakchenta #wedding #weddingphotography #weddingphotographer #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotography #malayweddingphotographer #malaysia #bride #groom #tiedtheknot #tiedtheknotsignature #wedaward #creativeshot #indonesia #brunei #singapore #love #bridesmaids #postwedding #prewedding #wallclimbing #tamancabaranputrajaya

The wedding story teller (@tied.the.knot) Instagram photo 2017-07-06 22:12:19

06 July 22:12:19
Zaman sekolah dulu korang mesti ada yang pernah panjat pagar kan? Macam pengantin ni gak la. Zaman sekolah nakal bukan main. Jodoh satu sekolah. Geng panjat pagar. Jodohkan... . . Wedding of @affiq_ieka OP: @tied.the.knot Eventplanner: @riyaazeventspace Dais/ Deco : @stazurinbridalboutique Imaged by @xapitfx . #affiqxieka #jodohsatukelas #jodohsatusekolah #cintamonyetsampaikejinjangpelamin #1717 #wedding #weddingphotography #weddingphotographer #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotography #malayweddingphotographer #malaysia #bride #groom #tiedtheknot #tiedtheknotsignature #wedaward #creativeshot #indonesia #brunei #singapore #love #bridesmaids #postwedding #prewedding

The wedding story teller (@tied.the.knot) Instagram photo 2017-07-06 05:24:44

06 July 05:24:44
Hari tu masa puasa ktorg ada shoot kat UK. Memang banyak pengalaman shoot kat sana time puasa. 18jam puasa sbb spring siang dia panjang. Lagi best dak2 ni pun boleh tahan puasa (tp yang besar la) 😂. Kat sana memang plan shoot candid je. Sebab budak2 kena ikut mood dorang. Tapi gambar2 candid ni lagi priceless. Karakter dan moment dorang mmg jujur! Nah ktorg belanja ole2 skit. Jangan lupa scroll ke tepi. Lagi satu kami ada ig baru @travel_knotice @travel_knotice semua gambar travel ada kat sini. Jangan lupa follow k! 😘 Terima kasih. 💋 Zamri s families portraiture in UK 🇬🇧 for raya. @amyosmin @zamri_razali OP : @tied.the.knot Photo by @kotakchenta #wedding #weddingphotography #weddingphotographer #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotography #malayweddingphotographer #malaysia #bride #beweirditisawesome #travelknotice

The wedding story teller (@tied.the.knot) Instagram photo 2017-07-03 23:06:20

03 July 23:06:20
Jauh di mata dekat di hati. Diorang ni bercinta jarak jauh. Sorang kat Dubai sorang kat Malaysia. Percayalah pada jodoh. Jauh mana sekali pun kalau dah tertulis tu jodoh korang, tetap jodoh korang. 😘 . Wedding of @nvzz.rdn @atiqaaris . OP @tied.the.knot #wedding #weddingphotography #weddingphotographer #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotography #malayweddingphotographer #malaysia #bride #groom #tiedtheknot #tiedtheknotsignature #wedaward #creativeshot #indonesia #brunei #singapore #love #bridesmaids #postwedding #prewedding #cintajarakjauh

The wedding story teller (@tied.the.knot) Instagram photo 2017-07-03 09:53:33

03 July 09:53:33
Selalunya jodoh zaman sekolah ni member gaduh. Bila dah kahwin pun nak amik gmbr loving2 pun nak pecah perut gelak. Kadang2 dah bertahun kahwin pun beraku kau lagi. . Tapi yang best boleh jadi member baik smpi bila2. Baik buruk pun dah tau. Tak de masalah nak jadi diri sendiri. 😉 Affiq & Eika @affiq_ieka OP : @tied.the.knot Imaged by @kotakchenta #wedding #weddingphotography #weddingphotographer #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotography #malayweddingphotographer #malaysia #bride #groom #beweirditisawesome

The wedding story teller (@tied.the.knot) Instagram photo 2017-07-02 23:04:07

02 July 23:04:07
3 rahsia Allah SWT yg banyak hikmahnya. Rezeki, ajal maut dan JODOH. Eh. Ni bukan main kahwin2. Ni kahwin betul2 ni. Sapa kata cinta monyet tak boleh sampai ke jinjang pelamin. Jodoh kan rahsia Allah. Diorang ni bercinta sejak Tingkatan 3 kat salah sebuah sekolah di Putrajaya. Kata Eika waktu mula2 tu si Affiq ni paling dibencinya. Last2 kahwin gak ngan si Affiq. Waktu form 3 tu declare dalam sehari je terus couple sampai kahwin.😂😂😂 Panjangnya jodoh korang. Bercinta dari form 3 tahun 2007 n tahun 2017 korang kahwin. 10 tahun bercinta. Alhamdullillah ke jinjang pelamin gak korang. Kami kat @tied.the.knot ni doakan korang terus bercinta n kekal bahagia sampai syurga. 😘👍🏻 . . Wedding of @affiq_ieka . OP @tied.the.knot Event space/ Event planner: @riyaazeventspace Dais: @stazurinbridalboutique

The wedding story teller (@tied.the.knot) Instagram photo 2017-06-30 02:29:53

30 June 02:29:53
Pergi beraya naik kereta, Pandu kereta hati-hati, Biar kecil nampak di mata, Tapi besar di dalam hati. . . Postwedding of @ayulrahman @quyaanuar 📸 @tied.the.knot / @xapitfx . . #wedding #perth #australia #weddingphotography #weddingphotographer #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotography #malayweddingphotographer #malaysia #bride #groom #tiedtheknot #tiedtheknotsignature #sayajualservis #webstagram #wedaward #creativeshot #indonesia #brunei #singapore #love #postwedding #prewedding

The wedding story teller (@tied.the.knot) Instagram photo 2017-06-28 23:38:31

28 June 23:38:31
" Coming together is a beginning, keeping together is progress, working together is success." Banyak dugaan masa di London. Tapi Alhamdulillah we made it! Zamri s families in UK. Imaged by @kotakchenta. MORE PHOTOS HERE 🖇 @travel_knotice #wedding #weddingphotography #weddingphotographer #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotography #malayweddingphotographer #malaysia #bride #groom #tiedtheknot #tiedtheknotsignature #uk #arsenal #diehardfan #emiratesstadium #familygoals

The wedding story teller (@tied.the.knot) Instagram photo 2017-06-07 01:59:27

07 June 01:59:27
Assalamualaikum...Salam Ramadhan semua. Sorry lama x update. Kitorang baru selesai shoot family portraiture di UK. Ni entri terbaru kitorang. Enjoy guys! 😘 . Bila semua nak mummy ..berebutla dengan daddy nya dulu. Sebab tu la isteri @ mak ni multitasker , good listener...semualah. Nice guys. . . OP @tied.the.knot Imaged by @xapitfx

The wedding story teller (@tied.the.knot) Instagram photo 2017-05-11 05:45:09

11 May 05:45:09
"Love is like water. We can fall in it. We can drown in it. And we can t live without it." -Anonymous . . Wedding of @atiqahazizx @ieyulshaz88 . . OP @tied.the.knot OV @de.storyteller MUA @meeraffandymua imaged by @xapitfx