Abudi Alsagoff
@abudialsagoff

ID: 1787049

Blessed with Enida โ™ฅ๏ธ
Freerunner ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
RedBull & GoPro athlete
๐Ÿ‘ฅ๐Ÿฆ๐Ÿ‘ปabudialsagoff

Abudi Alsagoff (@abudialsagoff) Medias

Abudi Alsagoff (@abudialsagoff) Instagram photo 2017-12-16 09:57:36

16 December 09:57:36
Do something different today #EscapeTheRoutine @midowatches Tag someone who is scared of heights! On that climb @fre3run

Abudi Alsagoff (@abudialsagoff) Instagram photo 2017-12-13 12:56:53

13 December 12:56:53
Throwback to that scary train track I ran while I was in Jodipan, #Indonesia ๐Ÿ˜† Shot on #GoPro

Abudi Alsagoff (@abudialsagoff) Instagram photo 2017-12-11 10:59:28

11 December 10:59:28
Ever get frustrated that your MacBook is not working properly? Me too. Just SMASH the f out of it! #AngerStrike #MyDubai #Dubai WOULD YOU SMASH YOUR LAPTOP? TAG A FRIEND AND THEY HAVE TO SMASH THEIR LAPTOP TOO!!

Abudi Alsagoff (@abudialsagoff) Instagram photo 2017-12-11 10:05:08

11 December 10:05:08
Another episode later this evening in #Singapore! Siapa dah tengok episod sebelum2 ni? Komen sikit apa pendapat korang? . Wanna know more about my art? Dont forget to watch me, Abudi Alsagoff, every Monday, 9:30PM only on Astro Oasis (106). #bismillahadduha #chgmkrs #astrooasis Production: @domorefilms Channel: Astro Oasis (106) Program: Change Makers @chgmkrs

Abudi Alsagoff (@abudialsagoff) Instagram photo 2017-12-08 14:27:25

08 December 14:27:25
Just got my #Vans customized with @vans_me earlier at #soleDXB! Photo shot by @silluyd If you are interested in getting yours customized, you can do so too at their booth and you will stand a chance to win a trip to House of VANS in London! WHAT DO YOU THINK OF MY CUSTOMIZATION? TAG A FRIEND THAT LIKE TO CUSTOMIZE STUFF! Check the last photo for instructions! #MYVANS #OFFTHEWALLDXB #CUSTOMCULTUREDXB

Abudi Alsagoff (@abudialsagoff) Instagram photo 2017-12-07 09:42:48

07 December 09:42:48
TAG YOU’RE IT! Tag a friend you can chase around with! Running around #MyDubai with @fre3run Shot on #GoPro #GivesYouWings #wowjbr @jbr_official

Abudi Alsagoff (@abudialsagoff) Instagram photo 2017-12-06 07:18:21

06 December 07:18:21
Stay a mystery, it’s better ๐Ÿ˜ Photo shot by @kamilasleboda

Abudi Alsagoff (@abudialsagoff) Instagram photo 2017-12-04 11:53:45

04 December 11:53:45
Another episode tonight with @jenaharanasution in Astro Oasis 106 @chgmkrs 9:30PM every Monday! #chgmkrs #astrooasis #bismillahadduha

Abudi Alsagoff (@abudialsagoff) Instagram photo 2017-12-02 09:18:28

02 December 09:18:28
I remember being on top of this roof in Tunisia and after I did a jump (see 2nd photo) the locals went crazy ๐Ÿคฃ thankfully nothing happened. Anyway, check out @tlrclothing that features unique designs on each piece of their clothing by @karim_jab ๐Ÿ˜Ž Comment which photo do you like the most? 1,2,3,4?

Abudi Alsagoff (@abudialsagoff) Instagram photo 2017-11-30 13:08:04

30 November 13:08:04
Rindu Tunisia ๐Ÿ˜ Panjat coliseum best kot ๐Ÿ˜‚ Komen sikit nombor berapa korang suka 1,2,3,4? Tag kawan2 korang, lepastu dorang kena pergi ke sana juga ๐Ÿคฃ

Abudi Alsagoff (@abudialsagoff) Instagram photo 2017-11-30 10:46:46

30 November 10:46:46
Hai semua! Aku nak kongsi sikit braces zaman sekarang. Awal tahun haritu, aku ada buat untuk luruskan gigi aku. Memang sangat berbaloi sebab dalam masa 4 bulan dah siap. Tak perlu tunggu lama2 sampai setahun dua kalau pakai braces konvensional. Time ni memang teruja jugak lah sebab dah ada teknologi dan konsep cantikkan gigi korang dengan begitu cepat. Yang paling best bagi aku lah kan, korang tak perlu cabut gigi!! Doktor akan buat sampai korang sendiri yang kata ok dah puas hati, boleh bukak ๐Ÿ˜‰ Apa2 pun kalau korang berminat, korang boleh tengok macam mana dorang buat dekat @inman_aligner Korang check website dorang, lepas tu boleh check panel klinik mana yang buat. Masa tu aku buat kat Petaling Jaya, dekat Fernandez dental clinic. Tag kawan2 korang yang korang rasa minat nak buat braces baru style camni. #IGReview Inman Aligner is also available worldwide. You can find a certified dentist at inmanaligner.com