Fattah Amin
@fattahaminz

ID: 558237273

Actor | Singer | Ambassador | Entrepreneur

Fattah Amin (@fattahaminz) Medias

Fattah Amin (@fattahaminz) Instagram photo 1 month  ago

1 month ago
Assalamualaikum peminat @ajdeparfum dan saya!!! Salam jumaat! Apa khabar semua!๐Ÿค— . WHEN YOU SMELL GOOD, YOU WILL FEEL GOOD . Happiness radiates like the fragrance from a flower and draws all good things towards you! . Murah gila perfume @ajdeparfum sekarang. Setahun sekali ni je taw! AJDP YEAR END SALE!!! Boleh dpt RM50 sebotol!! Free postage!! Special utk anda semua ni! . Kenapa saya nak korang dapatkan jugak @ajdeparfum ni? ๐Ÿ‘‰ Satu2 nya Perfume yg saya sendiri pakai & 100% Puas Hati ๐Ÿ‘‰ Ketahanannya bukan sekejap2, Lebih dari 16 Jam taw! ๐Ÿ‘‰ Mudah dibawa & tidak was2 gunakan tunaikan solat . Menarik kan ! @ajdeparfum ada lebih dari 48 jenis wangian, Nak yang soft, medium & hard notes semua @ajdeparfum ada๐Ÿ˜‰ . Bagi anda yg nk try bau2 yg ada, nk cari dekat2 area anda. Boleh hubungi stokis sah @ajdeparfum ikut negeri melalui IG dibawah @ajdeparfum_partners @ajdeparfum_partners @ajdeparfum_partners Boleh hubungi mereka untuk maklumat lanjut ... . Untuk info lebih lanjut, DM @ajdeparfum @ajdeparfum_partners atau whatsapp 017-3237414 012-8480250 . #fattahamin #wanitaterakhir #wanitaterindah #fragrancewithstyle #wangianyangbergaya #theperfumecrafter #ajdeparfum #kasiwangisatuhari

Fattah Amin (@fattahaminz) Instagram photo 1 month  ago

1 month ago
Hi Ofans! Exclusive hanya pada mereka yang beli OPPO F5 Fattah Amin Special Edition yang berharga RM1,298.00, korang akan mendapat customize alarm ringtone untuk berikan kejutan romantis pagi dan malam anda, poster yang ada signature saya, merchandize exclusive dari OPPO dan secret selfie yang ada di dalam OPPO F5 Fattah Amin Special Edition ini. . Bukan tu je tau, kat belakang OPPO F5 ini juga ada ukiran signature saya. . Yang penting ia adalah Edisi Terhad hanya pada peminat-peminat saya dan drama MY Coffee Prince. . OPPO F5 Fattah Amin Special Edition ini hanya di jual di OPPO Online Store sahaja, kat tempat lain tak ada k. . Pre Order link : http://www.oppostore.com.my/products/f5fattahamin/ . #OPPOF5 #OPPOxFattahAmin #CaptureTheRealYou

Fattah Amin (@fattahaminz) Instagram photo 1 month  ago

1 month ago
Hai semua, apa khabar?! . Bagi sesiapa yg masih belum memiliki wangian eksklusif hasil ciptaan dan adunan @ajdeparfum sendiri yg sesuai untuk lelaki dan perempuan ini, sekarang adalah masanya kerana harga special untuk anda semua!!! Sy pasti ramai akan jatuh cinta dgn bauan vanila yg tahan lama ni . Wanita Terakhir ni dihasilkan khas dalam kuantiti yg terhad. Oleh kerana ramai masih mencari wangian ni, kami akhirnya keluarkan untuk jualan Year End Sales untuk anda!! . Tak lupa juga kesemua koleksi wangian yang ada dr @ajdeparfum kini boleh dimiliki dengan harga yang berpatutan!! Hanya untuk anda!! . Bagi anda yg nk try bau2 yg ada, nk cari dekat2 area anda. Boleh hubungi stokis sah @ajdeparfum ikut negeri melalui IG dibawah @ajdeparfum_partners @ajdeparfum_partners @ajdeparfum_partners Boleh hubungi mereka untuk maklumat lanjut ... . Meh lah kongsi pengalaman pakai @ajdeparfum. Tak kisah jenis apa yg anda guna pun cuba kongsi sikit mcm mana bau dia . Untuk info lebih lanjut, DM @ajdeparfum @ajdeparfum_partners atau whatsapp 017-3237414 012-8480250 . #fattahamin #wanitaterakhir #wanitaterindah #fragrancewithstyle #wangianyangbergaya #theperfumecrafter #ajdeparfum #kasiwangisatuhari

Fattah Amin (@fattahaminz) Instagram photo 1 month  ago

1 month ago
โ€œ[CUKUP SEKADAR SEKALI SEHARI] - RAMBUT KELEMUMUR & GATAL2 TK BERANI NAK MEMBIAK LAGIโ€ . . Gosok-Gosok Dan Dan Menjadi.. . . Paling penting sekali apa yang terkandung dalam shampoo & moisturizer ini semua adalah Natural ingredient yg terbaik. . . Saya sendiri mengakui dan guna shampoo & moisturizer ni sebagai rutin harian saya. . . Shampoo & moisturizer sangat mampu mengembalikan mahkota saya dan anda. . . Ada soalan nak tanya, terus โ€œDMโ€ @maydan.official now ๐ŸŽ€ . #maydanofficial #dandanmenjadi #fattahamin

Fattah Amin (@fattahaminz) Instagram photo 1 month  ago

1 month ago
Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah SWT di atas peluang untuk melalui tahun baru sekali lagi. So many things happened in 2017 sehinggakan saya tak dapat gambarkan betapa bertuahnya saya untuk tahun 2017! Saya amat bersyukur dan berterima kasih kerana banyak perkara yang telah saya belajar dan juga temui ramai orang-orang yang cukup banyak membantu saya menjadi seorang yang lebih baik bukan sahaja sebagai seorang artis, tapi juga sebagai seorang insan. First and foremost, saya nak ucapkan terima kasih to all my beloved family, wife and fans yang tak jemu-jemu menyokong saya. Berkat dan hasil dari sokongan anda semua, saya telah berjaya memenangi beberapa anugerah utama tahun lepas. Dari Anugerah ABPBH, Meletop, Anugerah Buku Negara - semua ini dan banyak lagi tidak akan menjadi kenyataan tanpa anda semua. Paling membahagiakan saya ialah Allah telah menemukan saya dengan jodoh dunia akhirat, jodoh yang terbaik untuk saya, @missfazura. We are not perfect, but our love for each other makes up for our imperfection. Saya sangat bersyukur kerana ditakdirkan dapat mendirikan rumah tangga dengan seorang wanita yang ayu namun berani, seorang wanita yang anggun namun bersahaja, seorang wanita yang lemah lembut namun cekal. Saya sangat berterima kasih dan terharu atas semua #doayangbaikbaik banyak pihak sehingga kami dipertemukan. In these first few days of 2018, saya doakan semoga kita semua agar dikurniakan rezeki, kebahagiaan dunia akhirat dan daya usaha untuk terus lebih maju sepanjang tahun ini. Smart people think, Brave people talk, Great people act. Have a fantastic year ahead and may we all stay in the blessing of Allah in everything we do!

Fattah Amin (@fattahaminz) Instagram photo 1 month  ago

1 month ago
Korang nak keluar on a date dengan saya tak? Ada something special saya nak kongsikan. Korang nak ke tak nak? . Dalam OPPO F5 Fattah Amin Special Edition ini ada customize ringtone, poster yang ada signature saya, gambar selfie saya, dan merchandise exclusive dari OPPO. You guys boleh pre-order di http://www.oppostore.com.my/products/f5fattahamin/ pada 5hb Januari 2018, pukul 12 tengah hari. . #OPPOF5 #OPPOxFattahAmin #BlackEdition #CaptureTheRealYou @oppomalaysia

Fattah Amin (@fattahaminz) Instagram photo 1 month  ago

1 month ago
Because I only have eyes for you. ๐Ÿ“ธ

Fattah Amin (@fattahaminz) Instagram photo 1 month  ago

1 month ago
Saya sangat excited sebab tak lama lagi @oppomalaysia akan keluarkan OPPO F5 Fattah Amin Special Edition untuk peminat - peminat saya dan drama My Coffee prince. . Korang yang beli edition ini akan dapat customize ringtone saya untuk kejutkan anda pagi dan malam, poster yang ada signature saya, gambar selfie saya dan merchandise exclusive dari OPPO, tapi bukan itu sahaja tau, di belakang phone OPPO F5 Fattah Amin Special Edition ini jugak ada ukiran sign saya khas untuk peminat - peminat saya. . Jangan lupa dapat kan OPPO F5 Fattah Amin Special Edition. . Korang boleh pre - order di http://www.oppostore.com.my/products/f5fattahamin/ pada 5hb Januari 2018, pukul 12t/h. . #OPPOF5 #OPPOxFattahAmin #BlackEdition #CaptureTheRealYou

Fattah Amin (@fattahaminz) Instagram photo 1 month  ago

1 month ago
Thereโ€™s no words to describe how madly in love I am with you.